turčija

Turčija – destinacija, kjer se najde za vsakogar nekaj

POTOVANJA

Turčija je zagotovo edinstvena destinacija. Že zaradi tega, ker se tam stikata Evropa in Azija, je res nekaj posebnega, a ponuja še mnogo več. Na njej so svoje ostanke pustila mogočna ljudstva, kot so Antični Grki in Rimljani, Bizantinci in Otomani. Veliko ostankov pa je tudi iz časa Atatürka. Prav zaradi tega je prava poslastica za ljubitelje zgodovine in arhitekture. Pohvali se lahko še z odlično hrano, čistim in toplim morjem ter atraktivnimi hoteli. Odlična izbira za vaše počitnice, torej.

turčija potovanje

 

Turčija: all inclusive ponudba se je tam rodila

Vsi poznamo ponudbo »all inclusive« oz. »vse vključeno«, kajne? Pa ste vedeli, da je Turčija all inclusive tako rekoč ustvarila? Prav ste prebrali. All inclusive ponudba se je v resnici rodila prav v Turčiji, saj je bil tam turist vedno kralj, tako je lahko tudi pred all inclusive ponudbo dobil prigrizek sredi noči, pa četudi je za to bilo potrebno prebuditi kuharja. Prav zaradi tega boste tam all inclusive ponudbo lahko izkusili do popolnosti.

V Turčiji je all inclusive ponudba resnično bogata. V hotelih boljše kategorije boste lahko v sklopu ponudbe »vse vključeno« lahko uživali celo v vrhunskih koktajlih in številnih aktivnostih, da o animaciji, ki je v Turčiji zares zanimiva in bogata, niti ne govorimo.

V Turčiji all inclusive že v osnovi prinaša ogromno. Velik nabor prigrizkov, aktivnosti in odlične hrane. Kajti turška hrana je res slastna. In organizator počitnic Počitnice.si vam je priskrbel v Turčiji all inclusive ponudbo v prav vseh hotelih, ki jih imajo v ponudbi, zato jo le preizkusite.

turčija all inclusive

 

Turčija: last minute je vedno opcija

Turčija je resnično turistična destinacija v pravem pomenu besede. Tam je turist kralj in zato mu je na voljo zares veliko. Tako je ob turškem toplem, čistem morju nastalo tudi ogromno hotelov. Prav zaradi tega boste v Turčiji last minute ponudbo ujeli z lahkoto.

Se vam je ravno v teh dneh sprostilo nekaj časa in bi si jih želeli preživeti na res lepi in atraktivni  destinaciji? Preverite last minute ponudbo pri Počitnice.si. Zagotovo boste našli kaj zase.

Turčija – potovanje vseh čutil

Ko boste obiskali Turčijo, se boste res podali na popotovanje, kjer bodo delala vsa vaša čutila. Lahko boste uživali ob pogledu na pisane stojnice na tradicionalnih bazarjih. Tam se lahko preizkusite, kako dobri ste v barantanju. Na turških tržnicah boste zaduhali slastne vonjave začimb in svežega sadja.

Preizkusite lahko šišo – vodno pipo, ki vas bo obdala s sladkastim vonjem dima in vam prav takšen okus pustila v ustih. Pod nogami boste čutili škripanje vroče mivke ali proda in dovolili, da vas zalije toplo, čisto morje. Okušali boste odlično hrano in nazdravljali z domačini. Preizkusite pa lahko celo tradicionalni hamam.

Sicer pa izven hotelskih naselij ponuja Turčija potovanja, ki vas bodo očarala. Na nekatere se lahko podate v sklopu poletnih počitnic, nekatera pa si morate enostavno dovoliti doživeti čisto samostojno.

Turčija: potovanja, ki vas bodo popeljala v druge svetove

Že v organizaciji turistične agencije Počitnice.si oziroma njihovih partnerjev so med počitnikovanjem potovanja prava poslastica.

Lahko obiščete mesečevo pokrajino Kapadokijo, ki je res nekaj posebnega. Če se vam to potovanje zdi predolgo, saj lahko traja tudi dva dni, vi pa bi radi uživali v all inclusive ponudbi in vsemu, kar vam ponuja Turčija, potovanje v Bombažni grad vseeno lahko vključite v svoj itinerarij. Tam vas bodo očarali kalcitni bazenčki in kotanje, polni tople svetlo turkizne vode, v katerih se boste lahko namakali.

Ko boste obiskali Turčijo, boste potovanje lahko usmerili tudi v večja obmorska mesta, polna zgodovine, kot sta Bodrum in Izmir, na voljo bodo še številne druge možnosti. Izkoristite jih.

Lahko pa si namesto tega ogledate Turčijo skozi potovanje, ki bo potekalo preko celotne države in si ogledate vse te znamenitosti in še več.

turčija last minute